juni 04
2020

 

Inschrijvingen Lentefeest en Feest Vrijzinnige Jeugd 2022 - regio Menen

De inschrijvingen voor het lentefeest en feest vrijzinnige jeugd 2022 in CC De Steiger te Menen op zaterdag 4 juni 2022 werden afgesloten. 
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Waarvoor staat het Humanistisch Verbond?

Als vrijzinnig humanisten zetten wij ons in voor de vrije gedachte en de vrijheid van elk individu. Wij denken dat elk mens voor zichzelf kan nadenken en aan haar/zijn leven betekenis kan geven.  Daarom vinden wij vrij onderzoek, vrijheid, gelijkheid en solidariteit onder alle mensen erg belangrijk.

Het Humanistisch Verbond afdeling Menen, afgekort H.V. Menen, is in 2015 opgericht vanuit de behoefte om ook voor Menen en omliggende een jaarlijks Lentefeest en Feest Vrijzinnige Jeugd te organiseren.

H.V. Menen staat jaarlijks in voor de organisatie van het lentefeest voor de zesjarigen en van het Feest Vrijzinnige Jeugd voor de twaalfjarigen die het vak  NC Zedenleer volgen op school.
H.V. Menen realiseert het praktische en financiële luik ervan . De Lentefeesten en Feesten Vrijzinnige Jeugd komen tot stand dankzij de inzet van vele vrijwilligers. De leerkrachten NC Zedenleer van de diverse scholen in onze regio verzorgen daarbij de inhoudelijke input van een door de ouders gesmaakte voorstelling waarin alle deelnemende kinderen aan bod komen.

Wie is wie in het HV Menen?

Ivan Gardedieu (voorzitter)

Tonny Slembrouck (penningmeester)

Jean Pierre Leleu (secretaris)

Marc Casteleyn (bestuurslid)

Christine Depoortere (bestuurslid, leerkracht zedenleer)

Ruben Descamps (voorzitter VC De Bezatse)

Bijgestaan door talrijke vrijwilligers…

Fotoalbums Lentefeest/FVJ

Voorbije feesten en voorbereidingsmomenten in beeld

VC De Bezatse

 Vaubanstraat 8B, 8930 Menen
  056 51 90 70
vcdebezatse@gmail.com
 www.debezatse.be

KBO 0431152132
RPR Gent, afdeling Kortrijk